Kalendarium

Kalendarium 2020

!OBS! Nytt datum 7 juni 2020 15:00 - WSSS Årsmöte

Protokoll kommer publiceras här


!OBS! Inställd pga Corona 23-24 maj Trivselhelg på Getö

Den gemensamma aktiviteten denna helg är tyvärr inställd. Vårt underbara Getö behöver ju trots det vårstädas. Men i år får vårfejandet ske lite mer åtskilt.

I bastun kommer det att finnas en lista med de saker som vi brukar göra, några enkla andra lite tuffare. Notera vad du har gjort på listan, så att andra kan ta vid...

 

!OBS! Inställd i gemensam form! 19-20 juni Midsommarfirande

WSSS kan pga rådande restriktioner tyvärr inte arrangera något gemensamt midsommarfirande i år. De som är på Getö på midsommar får gärna spontanfira efter eget ansvar och fantasi.


15-16 augusti Kräftkör och Kräftkalas

Det verkar finnas intresse att tävla, så tävling blir av. Vi tror också att ett kräftkalas där alla tar med sig sin egen mat och dryck och sitter med avstånd bör gå att genomföra på ett ansvarsfullt sätt. 

nk till anmälan https://www.facebook.com/events/2626422237596219

Du som inte är medlem i vår fbgrupp Wermdö Skeppslags Segel Sällskap skickar en anmälan till info@wsss.se. Ange Båttyp, Båtnamn och Skeppare! Se bansträckning nedan, obs ny målgång.


Hälsningar Styrelsen

Välkommen!!

Captivated by Iceland

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus lobortis magna enim, a condimentum nulla luctus in. Pellentesque